En kvinna som inte har log på 40 år och fruktar rynkor

Medan många kvinnor genomgår dyra plastikkirurgier för att bli av med rynkor, bestämde denna kvinna radikalt att stoppa problemet - hon slutade helt enkelt att skratta. Tro det eller inte, Tess Christian, 50, hävdar att hon inte har log eller skrattat under de senaste 40 åren! Medan många kvinnor genomgår dyra plastikkirurgier för att bli av med rynkor, bestämde denna kvinna radikalt att stoppa problemet - hon slutade helt enkelt att skratta

Tess kristen

Även om Tess verkar ha humor, tog hon det beslutet medvetet. Även när hennes dotter föddes, försökte Tess att inte le. Och allt för att se ung ut. Och det verkar som om den här metoden verkligen fungerade.

"Jag har inte rynkor eftersom jag kontrollerar musklerna i ansiktet," sade Tess. - Alla undrar om jag injicerade Botox, men det gjorde jag inte. Precis för att jag inte har logt sedan barndomen ser mitt ansikte ungt ut. "Jag fick belöning för min lojalitet till denna idé - jag har inte en enda rynka i ansiktet."

Många kritiserar Tess, anklagar henne för dumhet. Men hon är likgiltig mot dessa kommentarer och säger att hennes metod är "mer naturlig än Botox och mer effektiv än någon dyr ansiktskräm."

Intressant nog tar inte bara Tess till sådana trick, utan också kändisar. Kim Kardashian, till exempel, uttalade också att hon försökte att inte skratta och le så att rynkor inte dykte upp. Även vissa experter anser att detta är ett effektivt sätt.

Även vissa experter anser att detta är ett effektivt sätt

"Detta är en effektiv anti-aging-metod," säger hudläkaren Nick Lowe. - När vi ler uppträder rynkor på pannan och nära ögonen, vilket leder till rynkor, eftersom ansiktsmusklerna är tätt anslutna till den subkutana vävnaden. Om du tränar dina muskler kan du minska uppkomsten av rynkor. ”

”

”Jag vet detta med säkerhet, för Botox minskar muskelaktiviteten. Le inte - det här är en hemversion av Botox, men enligt min mening måste du ha en stark anda för att alltid följa denna regel, för att inte tala om att andra kan bli uttråkade. Dina barn kan till exempel vara helt desorienterade. ”

Detta är förmodligen vanvittigt svårt - att inte skratta i en rolig situation eller lyssna på ett roligt skämt. Men för Tess är detta inte svårt. Hon gick till en strikt katolsk skola, där nunnorna inte hälsade för mycket när barnen log, och Tess lärde sig att grina tidigt, istället för att le.

Tess växte upp och insåg att en allvarlig blick i ansiktet. ”Om jag log skulle mina kinder bli som hamstrarna och jag skulle se rolig ut. Hollywood-kändisar, som Marlene Dietrich, som aldrig log, och jag gillade hur charmig hon var, slutade inte vad jag började. Jag lärde mig att hantera ansiktsuttryck. Om jag hörde något roligt höjde jag något i munnen. Jag lärde mig till och med skratta inuti mig själv, till exempel när jag tittade på komedier. Detta var inte ett problem för vänner. ”

Vissa psykologer säger att om du inte ler alls kan det påverka en persons mentala hälsa. "När du ler, producerar din kropp endorfiner, känd som lyckohormonet, vilket gör att du må bra", säger London-baserade psykolog Amanda Hills. Men Tess är inte orolig för detta: hon är glad, medan de flesta av sina vänner redan har rynkor.

Hennes dotter, Stevie, som nu är 24 år gammal, accepterar lugnt det faktum att hennes mor vägrade att le. "Till skillnad från mig har hon ett charmigt leende, som jag naturligtvis aldrig vill bli av med," säger Tess. "Stevie vet att mitt dumma uttryck inte betyder att jag inte gillar att vara i hennes företag."

Jag slår vad om att Tess aldrig kommer att döma människor efter deras ansiktsuttryck.